За нас

Фактор Браво ЕООД е млада компания, стартирала през 2020 г. с основна дейност продажба, сервиз и разработване на десктоп компютърна техника.

Ние сме екип от ентусиасти, реализирали се в различни сфери и области, но с общо хоби – технологиите в десктоп сегмента.

Именно това доведе до идеята да развием нашето хоби до едно ново ниво, а именно реализирането на онлайн магазин, в който да предлагаме както готови конфигурации и части на конкурентни цени, така и собствена марка продукти, иновативни за нашия пазар.

Ние не искаме да сме просто поредните търговци, препродаващи стока, а целим да създадем собствен бранд, който да е синоним на качество, надежност и достъпност. Гледаме на нашето начинание повече като на хоби, отколкото като на бизнес. Разликата е в очакванията. Успешният бизнес трябва задължително да носи материални дивиденти. При хобито, основното е да носи удовлетворение. Това е и причината за нас на първо място да са доволните клиенти.   

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки